13 Endelig

21 timers død syg rejse og den Danske vinter skiftes ud med Tobago 29oC. og så lige 1,5 times nærmest lodret hårnålekørsel, så hvis ikke flyturen fik os, gjorde taxachauffører det.
For hunne, Speyside er vel det tætteste man kommer på paradis uden egentligt at være der. Vores værelse har en utrolig udsigt og vi deler den med et firben og 1 bullion myg.


14 Det siges
At der i 1996 på 7 ud af 10 dyk sås Mantaer så dagen skal bruges på at tjekke dykkercentre. Vores ekspedition driver os tilfods de 3 km over bjerget mod Charlotteville.


Speyside

 

...

Hmmm... 30 C, luftfugtighed på 95% og en nærmest lodret stigning, jah så kan man vel sige at vi er i gang :o) På vejen krydser vi en slange (død), hvilket ikke alle syntes er et hit.

SpeysideManFriday
Dive Center
Hos Manfriday aftales et prøve dyk dagen efter, og vi anbefales at snorkle over ved Pirates bay.

 

Det er en ekstrem flot lagune hvor man kan se pelikanerne fisker fra 10 meters højde. Senere scores et Aloe Vera blad fra hotellets have og vi instrueres i hvordan det dissekeres.


15 Det første dyk
Manfriday kikser afhentningen, så vi kører med Tony og Hilary. Bjarne giver os og Tony lidt instruktion og tager ud og laver et par tekniske øvelser, stor succes, ikke et øje er tørt.


Potentionelle dybhavsdykkere varmer op med kædedans

..


Derefter ud til "Landslide" et perfekt roligt 45 min dyk.


Potentionelle dybhavsdykkere varmer op med


Vi var nok de eneste i gruppen der ikke så den eagleray der fulgte os.
Et godt råd, sid ikke ved motorudstødningen i en båd, medmindre du gerne vil kaste op.

16 Pirates Bay
Snorkling ved Tobagos kyster ligger oppe blandt de 5 første på min top 10. Vi starter dagen ved Blue waters Inn hvorefter vi "blaffer" til Charlotteville. Pirates bay er en lagune i Man-O-War bugten (heldigvis rendte vi ikke i nogle Portugisiske Man-O-Wars). Bare ved snorkling kan man se papegøjefisk på 70 cm, enorme trompetfisk og 40 cm anglefish.


Potentionelle dybhavsdykkere varmer op med

<Forrige...  
  ...Næste>